Het spel

Welke keuze ga je maken als je kiest voor Stef stuntpiloot? Als de kinderen nog niet naar bed zijn kun je het spel gewoon spelen zoals het moet en als ze naar bed zijn kun je het gebruiken als bierspel. Steeds meer mensen maken hier gebruik van omdat ze de verhalen van anderen horen. Je kunt er dronken van worden en daarom wordt er voor gewaarschuwd dat je rustig aan doet en verantwoordelijk blijft met het spelen. Je kunt het spel spelen hoe je maar wilt, maar het gaat er om dat je het leuk gaat hebben samen en het ook leuk blijft houden deze avond. Het maakt niet uit met hoeveel mensen je bent, je kunt altijd in teams spelen. Je kunt dan bijvoorbeeld twee aan twee spelen en er voor zorgen dat je samen een strategie bedenkt en gaat kijken of je de andere teams kunt verslaan. Het zou ook kunnen zijn dat je liever individueel speelt en dan kun je met twee tot maximaal vier spelers Stef stuntpiloot spelen. Maar als er meer mensen zijn dan kun je in teams spelen zodat iedereen mee kan doen. Het zorgt voor een gezellige avond, als je Stef stuntpiloot maar volgens de regels speelt. Als bierspel vinden veel studenten het veel leuker en hebben zij dankzij Stef stuntpiloot een geslaagde avond. Zij kijken er echt naar uit als zij dit spel weer met vrienden kunnen spelen en dit wordt in de weekenden en op studentenavonden dan ook nog steeds vaak gespeeld. Het enige wat we kunnen zeggen is: speel verantwoord. Zorg er voor dat je het leuk houdt, ook met alcohol. Je hoeft namelijk niet heel veel te drinken om het leuk te hebben samen met Stef stuntpiloot.

Toernooien met Stef stuntpiloot

Het spel Stef stuntpiloot is erg populair. Kinderen maken er veel gebruik van, maar studenten en volwassenen ook. Het spel is eigenlijk bedoeld voor kinderen vanaf vier jaar, maar ouderen spelen het ook. Een hele tijd geleden, namelijk op 10 januari 2008 is er een Nederlands studentenkampioenschap gehouden in Groningen van Stef stuntpiloot. Dit toernooi is gewonnen door Pim Weijenborg en Christiaan Hen. Er is op 26 maart 2009 weer een toernooi georganiseerd van Stef stuntpiloot, dit was in Tilburg. In 2010 is het in Eindhoven gehouden en in 2011 in Delft.

Sommige mensen vinden het idee van een toernooi erg leuk en zullen die keuze zelf ook maken. Het is eenvoudig te organiseren met een groep vrienden. Als je een verjaardag hebt kun je hier bijvoorbeeld op inspelen en kun je samen een gezellige tijd hebben. De avond zal voorbij vliegen en je gaat veel lachen met elkaar want met Stef stuntpiloot kan het ook wel eens zijn dat de kippen die er af moeten blijven staan en dat je je eigen kippen van het dak gooit. Oeps…. Dus let goed op welke keuze je gaat maken en zorg dat je eigen kippen blijven staan. Wie weet word jij wel de nieuwe Stef stuntpiloot kampioen, herhaal het ieder jaar weer opnieuw en voer de strijd opnieuw. Het zou zomaar kunnen zijn dat je een paar jaar achter elkaar de kampioen blijft en wat zou daar tegenover staan? Bespreek het samen en het spelen van Stef stuntpiloot wordt nog leuker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *